marți, 21 august 2012

Mesaj pentru toti baietii...

Baietilor, nu promiteti marea cu sarea si cu tot cu luna oglindita in ea. Nici cu gand sincer sa n-o faceti. Toate marile, oceanele, luna si soarele ale Lui Dumnezeu sunt. La El sunt toate bunatatile si darurile, dintre care cel mai mare Dar este Dragostea. Ca sa puteti oferi dragoste, cereti-o de la Domnul. Spuneti asa: Doamne, ajuta-ma sa iubesc cu adevarat fiinta de alaturi. Dar mai intai cercetati daca va potriviti sufleteste cu persoana respectiva. Din pacate asa se intampla, ca de cele mai multe ori nu reusiti sa oferiti mai mult decat un pumn de sare... 
Nu confundati pasiunea , sau deprinderea, cu Dragostea. Prin pasiune vorbeste trupul, iar prin Iubire- sufletul. Pasiunea e patima ce aduce tulburare si razboi. Dragostea e curatenie ce aduce pace si bucurie. Dragostea cea mai adanca vine dupa mai multi ani (pana la 10 ani) de impreuna vietuire in cadrul casniciei. 
Fara Dragoste de Dumnezeu, nu poate exista iubire pura si de durata intre doi oameni. Pentru ca Dumnezeu este sursa Dragostei.

Niciun comentariu: